logo

Najmlađa u klanu Kardashian-Jenner ujedno je i najmlađa milijarderka svijeta

cover image

Kylie Jenner najmlađa je milijarderka svijeta, Kendall Jenner najplaćeniji je model na svijetu, a Kim Kardashian već je zaradila više od 100 milijuna dolara zahvaljujući svojoj makeup kolekciji, koja je svjetlo dana ugledala prije godinu dana. Naravno, zahvaljujući ženama iz klana dobro žive i njihovi partneri, bivši, ali i sadašnji. Nije tajna da članovi klana Kardashian-Jenner plivaju u novcu, no znamo li točno o kojim se tu iznosima radi?

Nakon što je Kylie Jenner prodala svoj udio u tvrtkama Kylie Cosmetics i Kylie Skin za 600 milijuna dolara, Forbes ju je i službeno proglasio najmlađom milijarderkom na svijetu. Njezino bogatstvo danas se procjenjuje na oko milijardu dolara, i moglo bi se reći da sve čega se dotakne pretvara u zlato.

I njezine sestre, majka i otac, zarađuju dobre iznose na slavnom prezimenu, i iako je riječ o ciframa od kojih se običnom smrtniku zavrti u glavi, oni nisu ni blizu toga što je 21-godišnjakinja uprihodila.

Kylie Jenner ima samo 21 godinu i, kako otkriva časopis Forbes, milijardu dolara na računu koje je zaradila zahvaljujući Kylie Cosmetics, ali i društvenim mrežama, televizijskim nastupima, reality showu...Ona je zbog toga i najbogatija članica popularnog klana.

'Moj slučaj je poseban jer prije negoli sam osnovala Kylie Cosmetics imala sam veliku platformu i vojsku obožavatelja. Novac mi nisu dali roditelji i iskoristila sam sav novac koji sam imala da osnujem tvrtku, niti jedan novčić na mom bankovnom računu nije naslijeđen i jako sam ponosna na to.'

Za razliku od najmlađe članice Kylie Jenner, bogatstvo Kim Kardashian ne broji se u milijardama, već u milijunima. Na njezinom je računu oko 370 milijuna dolara, a ove je godine završila na 26. mjestu najplaćenijih celebrityja u Americi. Većinu prihoda dobiva od svoje kozmetičke linije, ali i raznih ugovora i reality showa.

Na visokom trećem mjestu našao se suprug Kim Kardashian, reper Kanye West, čije se bogatstvo procjenjuje na oko 150 milijuna dolara. Riječ je o prihodima od glazbe, kao i njegove Yeezy suradnje s Adidasom.

Vjerovali ili ne, odmah iza njih ne nalazi se neka od sestara, već otac najmlađe milijarderke na svijetu. Iako je prije nekoliko godina promijenio spol i postao Caitlyn Jenner, javnost ga se još uvijek sjeća kao Olimpijca Brucea Jennera, koji je zaradio čak 100 milijuna dolara.

40 milijuna dolara manje od bivšeg supruga Brucea Jennera, odnosno Caitlyn Jenner, ima 'glava obitelji', Kriss Jenner. Ona ima ulogu obiteljske menadžerice i dobiva svoj dio kolača kada dogovori neki od unosnih ugovora za svoje kćeri.

Bogatstvo Khloe Kardashian procjenjuje se na oko 40 milijuna dolara, i najviše je zaradila zahvaljujući reality showu 'Keeping Up With the Kardashians', no osim toga, odradila je i 'sa strane' neke svoje ugovore.

Najstarija od sestara i majka troje djece, Kourtney Kardashian vrijedi 35 milijuna dolara, koje je zaradila zahvaljujući obiteljskom realityju, a šuška se kako je, baš poput svojih sestara, odlučila uzeti dio svog kolača i u kozmetičkom biznisu, radeći na svojoj kozmetičkoj liniji.

Bogatstvo Tristana Thompsona, bivšeg partnera Khloe Kardashian i oca njezine kćerkice True procjenjuje se na 20 milijuna dolara. Najveći prihod dolazi mu od košarkaškog ugovora sa Cleveland Cavaliersima, zahvaljujući kojem dobiva 16,4 milijuna dolara godišnje.

Scott Disick, bivši partner Kourtney Kardashian i otac njezino troje djece, Masona, Penelope i Reigna, zahvaljujući životu sa članovima klana Kardashian-Jenner, zaradio je 16 milijuna dolara. Osim od realityja, lagodno živi i zahvaljujući unosnim čekovima koje dobiva za svoje pojavljivanje na pojedinim događanjima.

U srpnju 2018. objavljeno je kako se bogatstvo Kendall Jenner procjenjuje na oko 18 milijuna dolara, dok se sada kalkulira kako je iznos puno veći, te se vrti oko cifre od 30 milijuna dolara. U prošloj godini bila je proglašena i najplaćenijom manekenkom na svijetu.

Na dnu ljestvice nalazi se jedini sin Kriss Jenner, Rob Kardashian, koji je i medijski najmanje zanimljiv. Većinu od 10 milijuna dolara zaradio je zahvaljujući dvama reality showovima - 'Keeping Up With the Kardashians', kao i 'Rob & Chyna'.

Reper Travis Scott, bivši partner Kylie Jenner i otac njezine kćerkice Stormi, zaradio je u svom životu 8 milijardi dolara. Bogatstvo je stekao ponajviše zahvaljujući glazbenoj karijeri, a nije mu odmogla niti veza s najmlađom milijarderkom.

Izvor: tportal.hr


Usporedite svoju plaću

Besplatna personalizirana usporedba plaća.

Pristupite istraživanju plaća