Biljke koje privlače novac

Željeli mi to ili ne, novac je velikoj većini ljudi važan i teško je kad ga nemate u količinama koje smatrate potrebnima. No, feng shui ima savjet i za to, a radi se o - biljkama koje privlače novac.


Feng shui najviše govori o atmosferi koju treba stvoriti u domu raznim dovitljivim trikovima uređenja, no i tu (kao uostalom i u svemu) možemo razgovarati o najvažnijoj stvari - novcu.

Biljke u našim domovima stvaraju osjećaj obiteljske atmosfere i čine ih ugodnim mjestom za život, no postoje i biljke koje privlače novac. Možda ih imate u svom domu, a da toga niste ni svjesni, a možda je pravi trenutak da jednu od biljaka koje privlače novac nabavite.

Krasula je najpoznatija biljka koja privlači novac. To je zelena biljka debelih, zelenih listova za koju se vjeruje da pozitivno utječe na posao i privlači novac. Zbog mesnatih listova koji podsjećaju na kovanice ova biljka poznata je i pod imenom "dolar drvo", a u nekim azijskim zemljama se ova biljka koja privlači novacprenosi s koljena na koljeno.

Bambus je još jedna biljka koja privlači novac, u Kini je uobičajen poklon domaćinu pri prvom dolasku u kuću, a uz to je vezano još jedno vjerovanje - kako bi ova biljka privukla novac potrebno je dati 3 bambusa na poklon i staviti ih na prozor koji se nalazi na istočnoj strani.

Vijesti

29
Nov.
Blagi rast plaća u III. kvartalu 2018.

Prema podacima servisa MojaPlaća, u trećem kvartalu 2018. godine prosječna mjesečna neto plaća u Hrvatskoj je iznosila 5.666 kuna, što je 1% više nego u prethodnom kvartalu.

12
Feb.
Koliko će u prosjeku rasti plaće u 2018.

Rast plaća ono je što svakog zaposlenika uvijek zanima i voljan je čuti novitete po tom pitanju. I do njih će stići u 2018. godini, barem ako je vjerovati izvještaju londonskog Trade Union Congressa (TUC).

06
Feb.
Procurile plaće u Ligue 1

Ugledni francuski L’Equipe objavio je plaće svih igrača Ligue 1.